Printen/Kopiëren

Digitaal drukwerk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris venenatis rhoncus consequat. Donec ligula tortor, varius eu tortor at, iaculis elementum massa. Nullam pretium mi nisl, quis consequat tellus commodo vel. Phasellus et sapien in sem tincidunt consectetur id in risus. Aliquam erat volutpat. Duis convallis nec sem quis gravida. Vivamus laoreet porta dui, nec mollis massa finibus vitae.

Enkele voorbeelden

Hoe werkt het

We zijn ons bedrijf gestart met het maken van kopieën en digitaal printwerk. Daar zijn we dan ook heel bedreven in. Inmiddels hebben we een digitale drukpers: de Ricoh Pro C7200sx met een vijfde tonerstation voor witte toner of gloss.

Hier maken we prachtig digitaal drukwerk mee, maar ook gewoon een kopie van uw documenten. We kunnen ze ook scannen om er een digitaal bestand van te maken.

Daarnaast kunnen we de documenten die u zelf heeft opgemaakt in Word, Exell, Powerpoint of Publisher printen. We hebben ook alle Adobe programma’s.

Het beste is altijd als u er een hoge kwaliteit of drukwerkkwaliteit pdf van maakt. Dan kloppen de lettertypes en marges en wordt het document zoals u het bedoeld heeft. Ook als u een afwijkend programma heeft kunnen we voor u digitale afdrukken maken. U moet het bestand dan wel altijd omzetten naar een pdf, eps, jpeg of png.

Prijzen

Witte toner of (gedeeltelijke) glanslaag

Op onze printer hebben we een 5e toverstation voor witte toner (bv. Op zwart papier) of voor een gehele of gedeeltelijke glanslaag. Startkosten voor wit of gloss: €15,-

Bevel op de normale drukprijs komt per zijde een toeslag van €0,25/a4 of €0,50/a3.

MyCopy

Met behulp van de modernste apparatuur zorgen wij ervoor dat u snel een mooie afdruk heeft van al uw bestanden.  Ook voor de afwerking hebben we vele mogelijkheden.

Links

  • Home
  • Over ons
  • Producten
  • Printen/kopieren
  • Drukwerk
  • Groot formaat
  • Kleding
  • Vormgeving

Informatie

Tel: +31 6 16 435 998
Mail: info@tuinenvanzuid.nl
Adres: Markt 34 6161 GJ Geleen
KVK: 82169586