© MY COPY NUTH - www.mycopy.nl - info@mycopy.nl -

K.v.K. 140.96711 - BTWnr. NL8185 28 680 B01

Privacy & Cookies beleid MyCopy / MyCopyCards

 

In dit document leggen wij uit welke informatie MyCopy(Cards).nl verzamelt, hoe wij daar mee om gaan en hoe je privacy is gewaarborgd. Wij raden je uitdrukkelijk aan deze Privacy Policy nauwkeurig door te lezen. Wij handelen conform de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Door gebruik te maken van de website (hierna: ‘Website’) die bereikbaar is onder het domein www. MyCopy.nl / www.MyCopyCards.nl alsmede door op de Website bestellingen te doen, verklaar je je akkoord met de toepasselijkheid van deze Privacy Policy. Hierbij maakt het niet uit of je je als gebruiker hebt geregistreerd. Ook als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief van MyCopyCards.nl verklaar je je akkoord met de toepasselijkheid van de onderhavige Privacy Policy.

 

MyCopyCards.nl is een handelsnaam van My Copy VOF gevestigd aan de Horselstraat no. 6 te Nuth (6361 HC) en ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 140.96711

 

Gebruik informatie

MyCopyCards.nl verzamelt en bewaart de gegevens van degenen die zich op de website begeven, zich registreren op de website, dan wel bestellingen doen via de website en zij mag de door jou aangereikte informatie voor de volgende doeleinden gebruiken:

 

om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen;

 

om haar bestaande diensten aan te bieden;

 

om haar diensten te kunnen uitvoeren;

 

om je informatie – bijvoorbeeld nieuwsbrieven – toe te zenden over eigen en al dan niet toekomstige diensten, alsmede van (toekomstige) diensten aangeboden door (toekomstige) groepsmaatschappijen van My Copy VOF

 

ter beveiliging van de website MyCopyCards.nl en mycopy.nl;

 

om geanonimiseerde statistische gegevens over bijvoorbeeld je surfgedrag bij te kunnen houden, te kunnen raadplegen en te kunnen onderzoeken;

 

om uitvoering te kunnen geven aan eventueel op MyCopyCards.nl / My Copy VOF van toepassing zijnde wettelijke verplichtingen;

 

om je nieuwsbrieven te versturen;

 

om de diensten van MyCopyCards.nl / My Copy VOF beter af te stemmen op je wensen en behoeften, hiertoe kan je bijvoorbeeld per e-mail benaderd worden om deel te nemen aan een onderzoek ter verbetering van de producten en dienstverlening.

 

 

MyCopyCards.nl verzamelt niet alleen de persoonsgegevens die je bij het aanmaken van een account en / of het plaatsen van een bestelling hebt ingevuld. Zij verzamelen ook automatisch gegenereerde informatie over je surfgedrag gedurende het gebruik van de website. Het betreft hier onder meer je IP-adres, het browsertype dat je gebruikt en de pagina’s die je bezoekt.

 

Account

MyCopyCards.nl biedt de mogelijkheid een persoonlijk account aan te maken. Op het moment dat je een account aanmaakt, wordt je gevraagd bepaalde gegevens over jezelf in te vullen. Een aantal gegevens zijn verplicht. Dit zijn je naam en achternaam, adres, je e-mailadres en je gebruikersnaam. De informatie die je verstrekt, kun je altijd aanpassen op de Website via de pagina ‘Mijn Profiel’. Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord, wijzig wat je wilt wijzigen en klik vervolgens op ‘opslaan’.

 

Nieuwbrieven

MyCopyCards.nl / My Copy VOF verstuurt periodiek nieuwsbrieven aan de personen die dat op prijs stellen. Mocht je nieuwsbrieven willen ontvangen, dan kun je je daarvoor aanmelden op de website, waarmee je MyCopyCards.nl onder meer toestemming verleent om jou per e-mail nieuwsbrieven toe te zenden. Als je deze nieuwsbrieven niet meer wilt ontvangen, kun je dat online aangegeven met gebruikmaking van de pagina ‘Mijn Profiel’ op de Website. Uitschrijven voor de mailings kan ook via een link in de e-mail.

 

Derden en jouw informatie

MyCopyCards.nl verstrekt of verkoopt je persoonsgegevens in beginsel niet aan derden. Ook waarborgen wij anonimiteit. Uitzonderingen worden gemaakt:

 

Vanwege een geldig officieel proces, zoals een huiszoekingsbevel, een opgelegd statuut of een bevel van de rechterlijke macht.

 

Als er sprake is van wet- en / of regelgeving in het kader van politie en / of justitie, dan wel een justitieel bevel voor zover verstrekking van persoonsgegevens noodzakelijk is in het belang van de voorkoming, opsporing en vervolging van strafbare feiten en / of anderszins.

 

Indien je betalingen verricht via de website. Dan worden de gegevens die noodzakelijk zijn om een betaling te kunnen uitvoeren verstrekt aan je bank.

 

Als je daarvoor toestemming hebt gegeven kan MyCopyCards.nl / My Copy VOF je berichten sturen over de onderwerpen waarover je geïnformeerd wil worden. MyCopyCards.nl probeert deze aanbiedingen te laten aansluiten op je interesses. In dat kader kan ook je IP-adres aan derden worden verstrekt.

 

Indien My Copy VOF op basis van een wettelijke bepaling tot afgifte van jouw gegevens verplicht is.

 

Indien de activiteiten van My Copy VOF met betrekking tot het bestellen en afdrukken van afbeeldingen op allerhande materialen op welke wijze dan ook worden verkocht aan een andere partij of in een andere vennootschap worden ondergebracht.

 

Indien dat noodzakelijk is voor de uitvoering en verwerking van jouw bestelling.

 

 

 

 

 

Links

De Website kan links bevatten waarmee je op de website van een andere partij terecht komt. Vanzelfsprekend heeft MyCopyCards.nl / My Copy VOF geen controle over de diensten en / of websites van derden waarnaar wordt gelinkt en vaak is deze Privacy Policy dan ook niet meer van toepassing. MyCopyCards.nl / My Copy VOF sluit daarom hierbij elke aansprakelijkheid voor de diensten en / of websites van derden uit.

 

Bescherming persoonlijke informatie

MyCopyCards.nl / My Copy VOF neemt passende technische en organisatorische maatregelen om je persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of onrechtmatige verwerking. Mocht je inloggen op de website controleer dan altijd of de verbinding tussen jouw computer en onze servers versleuteld is. Controleer ook regelmatig je wachtwoord en geef je wachtwoord nooit aan derden. Tevens maakt MyCopyCards.nl bij de beveiliging van de verwerkte gegevens gebruik van uitgebreide veiligheidsprocedures om er onder meer voor te zorgen dat onbevoegden geen toegang krijgen tot deze gegevens.

 

Bekijk je gegevens

Je kunt je persoonsgegevens altijd bekijken en zo nodig wijzigen. Dit kun je doen op de pagina ‘Mijn Profiel’ te vinden op de Website. Hiervoor moet je eerst inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Mocht je willen weten welke persoonsgegevens MyCopyCards.nl omtrent je persoon verwerken of je gegevens willen veranderen, terwijl dit niet mogelijk is via je account of als je andere vragen hebt over het privacy beleid van MyCopyCards.nl / My Copy VOF dan kun je contact opnemen met MyCopyCards.nl. Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op werkdagen tussen 9.00 uur en18.00 uur (’s vrijdags van 9.00 -17.00 uur): 045-5778772 of via e-mail: info@mycopy.nl

 

Contactgegevens:

 

My Copy VOF

Vestigingsadres:

Horselstraat 6

6361 HC Nuth

Email: info@mycopy.nl

KvK: 140.96711

 

De bovengenoemde adresgegevens kun je ook gebruiken als je gegevens wilt veranderen en dat niet mogelijk is via je account.

 

Communicatie per telefoon

De klantenservice zal alleen telefonisch contact met je opnemen als dit nodig is om je te informeren over de bestellingen die je online geplaatst hebt.

 

Cookies

Kaartjesfactory.nl maakt gebruik van een programma dat onder andere registreert hoe vaak www.MyCopyCards.nl wordt bezocht, via welke links dat gebeurt en wat de voorkeuren van haar bezoekers zijn. MyCopyCards.nl gebruikt hiervoor cookies. Dat zijn kleine bestanden die door je computer worden gedownload als je www.kaartjesfactory.nl bezoekt. De gegevens die wij op deze manier verkrijgen blijven anoniem. Je kunt je eigen browser zo instellen dat je een bericht krijgt voordat een website een cookie naar je computer stuurt en of je deze al dan niet accepteert. Het uitzetten van cookies kan je gebruik van onze website en diensten echter wel beperken.

 

Toestemming en veranderingen aan het privacy beleid.

Door gebruik te maken van de website accepteer je uitdrukkelijk het beleid van MyCopyCards.nl / My Copy VOF dat is uitgelegd in deze Privacy Policy. MyCopyCards.nl is gerechtigd het beleid op ieder moment te wijzigen. Als we dat doen, dan zetten we die veranderingen op deze pagina zodat je altijd op de hoogte bent van de informatie die we verzamelen, hoe en onder welke omstandigheden we de informatie gebruiken. MyCopyCards.nl / My Copy VOF zal bij wijziging je rechten ten aanzien van reeds verkregen informatie op geen enkele wijze beperken.

 

Disclaimer

 

Er kunnen links naar informatiebronnen/sites die door derden worden onderhouden op onze site staan. We hebben geen invloed op de inhoud van websites van derden controleer daarom deze informatie dus altijd goed.

 

Van de informatie die op deze site wordt aangeboden waarop onze intellectuele eigendomsrecht berusten of die van derden mag zonder schriftelijke toestemming van de fotoservice/derden of bronvermelding geen gebruik worden gemaakt.

 

Contactgegevens:

 

My Copy VOF

Vestigingsadres:

Horselstraat 6

6361 HC Nuth

Email: info@mycopy.nl

KvK: 140.96711